Gemiciler Ortaokulu

WEB https://gemicilerortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Gemiciler Mah. Şehit Nazım Gemici Cad. No 100
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2014-2015 yılında 3 öğrencimiz Fen Lisesini, 1 öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesini, 17 öğrencimiz Anadolu İmam Hatip Lisesini, 20 öğrencimiz Anadolu Lisesini, 33 öğrencimizde Meslek liselerini, 1 öğrencimiz Spor Lisesini ve 23 öğrencimiz de Çok Programlı Liseyi kazanmıştır.

Biyoloji Laboratuvarı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1963
Saatler : 09:00-15.35
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : İlçe merkezinden ve köyden gelen dolmuşlar vasıtasıyla yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : İlçe merkezine bağlı bir mahalledir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine uzaklık : 3 km. İl merkezine uzaklık : 45 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :